Koude gerechten

  • Citroen

  • Wakame - wasabimayonaise - sojasaus

  • Couer de boeuf tomaat – andalousesaus – krokant van aardappel

  • Mangochutney – rode peper – serehmayonaise - furikake

  • Gepekelde zalm – gin – biet – mieriksowrtelcrème – mosterdzaad – radijs – papier van pompoen

  • Bramenjam – rustiek desembrood

  • Vijgen – gerookte amandelen – zwarte knoflookmayonaise – Italiaans krokant

  • Gepocheerd ei - toast - truffelmayonaise

  • Komkommer zoetzuur - teriyakisaus 

  • Basilicummayonaise - pittenmix - Parmezaan

  • Spaanse ham van 't been

  • Ciabatta - gepofte knoflook - geitenkaas - tomaat - rode ui

  • Salade van appel en olijf – krokant van sesam – kerriemayonaise - olijfkruim

  • Raz el hanout – focaccia – krokante Parmezaan

Warme gerechten

  • In knoflook olie - brood

  • Gewokte groenten – rode curry – ingelegde rode ui

  • Chili jam – Korean coleslaw

  • Soja-sesam roomsaus – rustiek brood

  • Crème van doperwt – courgette spaghetti – miso beurre blanc

  • Roseval aardappel – salsa roja – geroosterde bosui

  • Compote van bacon & ui – krokante sushirijst – padron pepers

  • Padron pepers – chimichurri – patat

  • Crudité zoetzuur - knoflooksaus

  • Chorizo – brioche bun - knolselderijsalade

  • Pastinaakcrème – spruiten - truffeljus

  • Gegrilde courgette – pistache pesto - spinazie

  • Brood

  • Uiencompote – crème fraiche met citroen