Koude gerechten

  • Citroen

  • Wakame - wasabimayonaise - sojasaus

  • Maiskrokant – doperwt – pistache pesto – massaman curry mayonaise

  • Kreeftenmayonaise – tobiko – olijfoliecrackers

  • Aardappel blini’s – soubise – krokant van bladerdeeg

  • Toast van brioche – kweeperen jam – krokant kruidkoek

  • Koolsla van rode kool & rode ui – sereh mayonaise

  • Gepocheerd ei - toast - truffelmayonaise

  • Komkommer zoetzuur - teriyakisaus 

  • Basilicummayonaise - pittenmix - Parmezaan

  • Spaanse ham van 't been

  • Ciabatta - gepofte knoflook - geitenkaas - tomaat - rode ui

  • Bospaddenstoelen – crème van bloemkool – zacht eidooier – kerrie mayonaise

  • Radicchio – gemarineerde druiven – dukkah - olijfolie

Warme gerechten

  • In knoflook olie - brood

  • Risotto koekjes met rode curry – citroen & knoflookboter

  • Oosterse groenten salade – pindadressing – cashewnoten

  • Nduja saus – brood

  • Orzo – pompoencrème – spinazie – vadouvan beurre blanc – kroepoek van rijst

  • Stamppot van pastinaak & spruiten – jus van gepofte knoflook – chips van cassave

  • Kippendijen gestoofd in cola – aardappelkoekje – BBQ saus

  • Padron pepers – chimichurri – patat

  • Crudité zoetzuur - knoflooksaus

  • Gekarameliseerde witlof – spek – ui – rozijnen – jus van port & sjalot

  • Bospaddenstoelen – kaantjes – haricots verts – jus van cepes

  • Truffelcrème - Parmezaanse kaas

  • Brood

  • Kerriehummus - hazelnoten - kruidenolie