Koude gerechten

  • citroen

  •  wakame - wasabimayonaise - sojasaus

  • norikrokant - aziatische groentesalade - sambal Manis

  • rivierkreeftjes - bleekselderij - bloody mary - salsa roja - toast desembrood

  • panna cotta van avocado - gembermayonaise – sesamkrokant

  • brioche toast - zuurkoolsalade - knolselderij - mayonaise cashewnoten – kerriekruim

  • koolsla - kip rendang - srirachamayonaise – komkommersalsa

  • gepocheerd ei - toast - truffelmayonaise

  • komkommer zoetzuur - teriyakisaus 

  • basilicummayonaise - pittenmix - Parmezaan

  • Spaanse ham van 't been

  • ciabatta - gepofte knoflook - geitenkaas - tomaat - rode ui

  • truffelricotta - hazelnoten - kruim van zwarte olijf

  • gepofte rode biet - bramen - croutons – sherrystroop

Warme gerechten

  • in knoflook olie - brood

  • knoflookroom - rustiek brood

  • Thaise koolsla – hoisinmayonaise

  • parelcouscous - pompoencrème – antiboise

  • rustiek brood

  • porcini saus - krieltjes uit de oven - chips van Serranoham

  • spek - ui - champignon – appelcompote

  • Crudité zoetzuur - knoflooksaus

  • groenteloempia - saus van 5-spices

  • aardappelgratin - geroosterde knolselderij - jus Madeira

  • truffelroomsaus - bospaddenstoelen – Parmezaan

  • Brood

  • bloemkool - teriyaki – krokant rijst koekje