Citroen
Wakame - wasabimayonaise - sojasaus
Maiskrokant – doperwt – pistache pesto – massaman curry mayonaise
Kreeftenmayonaise – tobiko – olijfoliecrackers
Aardappel blini’s – soubise – krokant van bladerdeeg
Toast van brioche – kweeperen jam – krokant kruidkoek
Koolsla van rode kool & rode ui – sereh mayonaise
Gepocheerd ei - toast - truffelmayonaise
Komkommer zoetzuur - teriyakisaus
Basilicummayonaise - pittenmix - Parmezaan
Spaanse ham van 't been
Ciabatta - gepofte knoflook - geitenkaas - tomaat - rode ui
Bospaddenstoelen – crème van bloemkool – zacht eidooier – kerrie mayonaise
Radicchio – gemarineerde druiven – dukkah - olijfolie
In knoflook olie - brood
Risotto koekjes met rode curry – citroen & knoflookboter
Oosterse groenten salade – pindadressing – cashewnoten
Nduja saus – brood
Orzo – pompoencrème – spinazie – vadouvan beurre blanc – kroepoek van rijst
Stamppot van pastinaak & spruiten – jus van gepofte knoflook – chips van cassave
Kippendijen gestoofd in cola – aardappelkoekje – BBQ saus
Padron pepers – chimichurri – patat
Crudité zoetzuur - knoflooksaus
Gekarameliseerde witlof – spek – ui – rozijnen – jus van port & sjalot
Bospaddenstoelen – kaantjes – haricots verts – jus van cepes
Truffelcrème - Parmezaanse kaas
Brood
Kerriehummus - hazelnoten - kruidenolie